Siyaset

Türk İsmini Silmeye Gücünüz Yetmez

BU YAZIYA PUAN VER


AKP istediği kadar yerli ve milli olduğunu söylesin, bazı şeyler sadece lafla olmuyor. Eğer bir insanın yüreğinde milliyetçilik duygusu yoksa ne yaparsa yapsın mutlaka bir yerde Milliyetçilik düşmanı olduğunu gösteriyor.
Meslek gruplarından Türk ve Türkiye kelimelerinin çıkarılmasına karar verilmesi AKP nin Türk karşıtı icraatlarının sonuncusu oldu. Şaşırdım mı? Kesinlikle HAYIR.
Atalarımızın dediği gibi can çıkmadan huy çıkmazKimse fıtratına aykırı davranamaz. AKP’nin de fıtratında Türk karşıtlığı var.Her ne kadar Milliyetçi oyları almak için milliyetçiymiş gibi gözükmeye çalışsalar da olmuyor.
Ben asıl AKP’nin değiştiğine inanıp sözde devletin bekası için Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ittifak yapanlara şaşırıyorum. Bu nasıl bir gaflettir? Bu nasıl bir dalalettir? Kör müsünüz? Yoksa herkesi kör sağır, aptal mı sanıyorsunuz?
AKP ve Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değişmediğini anlamak için dahi olmaya gerek yok. Hala Türk milleti diyemeyip tek millet diyor. Hala “Ben İbrahim milletindenim” diyor. Hala Türk’üm demeyi ırkçılık olarak görüyor. 64 yaşına kadar bu zihniyetle gelmiş biri bu yaştan sonra değişmez. Değişmeyecek.
Meslek gruplarından Türk ve Türkiye kelimelerinin çıkarılması, çözüm süreci denilen bölünme sürecinin devam ettiğinigöstermektedir. O dönemde de devlet tabelalarından TC kaldırıldı. Türk Kızılay’ından Türk kelimesi çıkarıldı. Okullardan andımız kaldırıldı fakat o günlerde AKP ye bu yaptıkları için Türk düşmanı diyenler bugün dut yemiş bülbül gibi susuyor. Üç maymunu oynuyor.

Neden susuyorsunuz? Sizi Erdoğan’ın karşısında bu kadar aciz bırakan, susmanıza neden olan şey nedir?
Bizimle açık konuşun. Meydana çıkıp “Evet biz koltuğumuzu kaybetmemek için ittifak yaptık” diye dürüstçe söyleyin ya da “Devletin bekası falan hikâye biz, görevimizi yapıyoruz” diye itiraf edin fakat Türk düşmanlığına karşı sessiz kalıp sonra kendinizi Milliyetçi, bizleri vatan haini göstermeye çalışmayın.
Bunu ne aklım, ne vicdanım, ne de Milliyetçi duygularım kabul edemez. Eminim tüm Türk Milliyetçileri benimle aynı duyguları paylaşıyordur.
Bizler kimlerin bu vatana ihanet ettiğini, kimlerin davasını siyasi ikbal uğruna sattığını, kimlerin dün tükürdüğünü bugün yaladığını, kimlerin Türk düşmanlarıyla Allahtan utanmadan, kuldan sıkılmadan kol kola gezdiğini iyi biliyoruz.
Sizler bu Türk karşıtı icraat karşısında susabilirsiniz ama biz susmayacağız.
Bizim bir ismimiz var. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ TEK MİLLET DEĞİLİZ.
Türkiye demek “Türk’e ait olan”, “Türk’ün devleti” demektir.
İsmi Türkiye olan bir devlette Türk kelimesini kurumlardan çıkarmak, Türk milleti demeyi bile faşistlik saymak ancak Türk düşmanı bir zihniyetin çabası olabilir.
Ne yaparsanız yapın bu devletin adı TÜRKİYE, Milletinin ismi de TÜRK MİLLETİDİR.
Kendinizi Türk olarak görmüyorsanız demeyeceğim çünkü “kendini Türk olarak görmek” diye bir şey yoktur. Bir insan ya Türk’tür ya değildir.
Türk değilseniz ve hangi milletten olduğunuzu bilmiyorsanız “Biz tek milletiz” diyebilirsiniz.
Ancak biz Türk’üz ve bizim bir ismimiz var. Biz TÜRK MİLLETİYİZ.
Türk milletinin adını tek millet olarak değiştirme hakkını kimden ya da nereden alıyorsunuz?
Türk’ün devletinden Türk ismini silme hakkını size kim veriyor?
Herkes kendi milletinin adını söylesin. Siz tek millet olun biz TÜRK MİLLETİ olmaya devam edeceğiz.
Kimsenin bunu değiştirmeye gücü yetmez. Türklük tabelalardan kaldırılınca yok olacak bir şey değildir.
Türk demek Orta Asya’dan Avrupa’ya, Asya’ya, Afrika’ya yayılarak dünyaya hükmeden millet demektir.
Türk demek İslam’ın ortaya çıkmasından binlerce yıl önce bile Göktengriye inanmak demektir.
Türk demek Orhun yazıtları demektir. Çinlilere Çin Seddi’ni yaptıran korku demektir.
Türk demek Mete’dir, Attila’dır, Bilge Kağandır, Sultan Alparslan’dır, Osman Gazidir, Fatihtir, Yavuzdur, Kanunidir.
Türk demek yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden bir devlet kuran Mustafa Kemal ATATÜRK demektir.
Biz Türk Milliyetçileri için Komünistlerle İslamcılar arasında fark yoktur. İkisi de bizim için Türk Milliyetçiliği düşmanıdır. 1970’lerde İslamcılara “Yeşil Komünist” denirdi. Bizim için İslamcılar hala “Yeşil Komünisttir” ve ilelebet öyle kalacaktır.
Biz dün neredeysek bugün de aynı yerde duruyoruz. Kimin Türk dostu, Kimin Türk düşmanı olduğunu unutmadık. Unutmayacağız. Unutturmayacağız.
Dün Yeşil Komünistler dediği İslamcılara bugün sözde devletin bekası adına sarılıp Türk ismini silmesine sessiz kalanlar, sizleri de unutmayacağız. Elbette bu günler de geçecek ama sizler Türk Milliyetçilerinin vicdanında Kıyamete kadar mahkûm olarak kalacaksınız

TIBBIYELİ HİKMET

Bir Cevap Yazın

Pin It on Pinterest