Siyaset

Meral Akşener'e Halkın Desteği Neden Artıyor?

BU YAZIYA PUAN VER


Dün 100.000 imzayla Cumhurbaşkanı adayı olacak aday adayları için imza süreci başladı ve Meral Akşener 1 gün bile dolmadan 100.000 imzayı toplayarak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için hak kazandı.
Böylece Meral Akşener’i seçimlere sokmamak için plan, hesap yapanların hayalleri suya düştü. Dün Türk milleti açıkça ne yaparsanız yapın benim adayım Meral Akşener’dir diyerek Sayın Akşener’e sahip çıktı.
Bu sonuç umarım milli irade üzerinde oyun oynamak isteyenlere de bir ders olmuştur.
Çünkü Milletle oyun oynanılmaz. Milletin iradesini yok saymak için yapılan planlar kaybetmeye mahkûmdur. Millet, kendi iradesi üzerinde oynanan oyunları anlar ve gereken cevabını verir.
Meral Akşener’in 1 günde 100.000 imzayı toplamasının en önemli nedenlerinden biri iktidarın ve yavru ortağının kendisine saldırmasıdır.
MHP kongresinin engellenmesinden bugüne yaşananları gözünüzün önüne getirin.
Meral Akşener’in MHP genel başkanlığını engellemek için hukuka aykırı bir kararla MHP kongresini yaptırmadılar.
Başkanlık referandumu öncesinde hayır kampanyası yürüttüğü için iktidarın valileri Meral Akşener’e konuşacağı bir salon vermediler. Konuştuğu salonun elektrikleri kesildi.
İYİ parti seçimlere giremesin diye yangından mal kaçırır gibi baskın seçim kararı aldılar ama başaramadılar.
100.000 imzayı toplayamayacağını düşünerek imza süresini sadece 5 günle sınırlı tuttular.
Meral Akşener’e imza verecek vatandaşlarımızı fetoculukla suçlayarak imza vermemesi için korkuttular
En önemlisi de son 2 yıldır sürekli Meral Akşener’i fetoculukla suçladılar ama hakkında bir soruşturma bile açamadılar. Sayın Akşener ”Fetocu olduğumu ispatlamazsanız şerefsizsiniz” dediği halde fetocu olduğunu ispatlayamadılar.
Sonuç?
Türk milleti 1 günde 130.000 den fazla imza vererek Meral Akşener’e sahip çıktı. Çünkü vatandaş, kimin ne olduğunu, ne yapılmaya çalışıldığını biliyor.
Vatandaşın, Meral Akşener’in konuştuğu salonun elektrikleri kesildiği için karanlıkta konuştuğunu unuttuğunu mu sanıyorsunuz?
Vatandaşın, Meral Akşener’in çöp konteynırı üstünde konuşmak zorunda bırakıldığını unuttuğunu mu sanıyorsunuz?
Vatandaşın, baskın seçim kararının İYİ partinin yükselişini engellemek için alındığını anlamadığını mı sanıyorsunuz?
Vatandaş, neyin ne olduğunu çok net görüyor. Türk milletinin sezgilerini bu kadar hafife almayın. Millet kimin mağdur olduğunu çok iyi anlar ve mağdur olana desteğini verir.
AKP de 2002 yılında iktidara mağdur olarak gelmişti ve 2011 seçimlerine kadar mağdur edebiyatı yaparak milletin desteğini aldılar ama artık mağduriyet dönemi bitti.
Artık AKP, hem muhalif, hem iktidar seçmeninin gözünde her şeye gücü yeten, mutlak güç sahibi bir iktidar partisidir.
AKP nin mağduriyet dönemi bitmiştir. İktidar zehirlenmesinden dolayı mağdur etme dönemi başlamıştır.
Meral Akşener, AKP nin mağdur etme döneminin yükselen yıldızıdır. Meral Akşener, yükseldikçe AKP öfkelenecek ve daha çok saldıracak. AKP saldırdıkça Meral Akşener yükselecek.
24 Haziran seçimlerine kadar bu denge devam edecek ve Türk milleti, dün nasıl hesap yapanların hesaplarını bozmuşsa sandıkta da hile yapmak isteyenlerin hilelerini bozacaktır.
Güneşin doğuşuna çok az kaldı. Biraz daha sabır…
TIBBIYELİ HİKMET

Bir Cevap Yazın

Pin It on Pinterest