Siyaset

Terörü Lanetlersek Bitecek mi?

BU YAZIYA PUAN VER

1
Ülkenin her yerinde canlı bombalar patlıyor. İnsanlar sokağa çıkmaya korkuyor. Toplumda korku ve paranoya hakim. Kısacası memlekette elle tutulur hiçbir şey yok ama iktidar yandaşlarının tüm derdi muhalefet… Sabah kalkıyorlar muhalefete saldırıyorlar, akşam yatıyorlar muhalefete saldırıyorlar.
Bazen ‘’acaba ülkeyi CHP yönetiyor da yayın yasağı olduğu için haberimiz mi yok’’ diye düşünmüyor değilim.  14 yıldır iktidarda olan parti AKP ama her şeyin suçlusu CHP. Bu işte bir gariplik yok mu? Terör olaylarında bile suçu CHP ve muhalefete attılar.
Suçumuz çok büyük… Terör örgütü her gün bomba patlatıyor ama biz terör örgütünü değil iktidarı suçluyormuşuz. Devletin yanında olmuyormuşuz.
Tamam.. Tamam… Hadi sizin istediğiniz olsun…
KAHROLSUN PKK, DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ TERÖRÜ LANETLİYORUZ, TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ.
Şimdi oldu mu? İsterseniz terör örgütüne biraz daha kabadayılık yapıyım
SABRIMIZI SINAMA EYYY PKK, YOKSA ÇOK FENA OLUR. BİZ ÇOK BÜYÜK DEVLETİZ.
İstediğiniz gibi terörü lanetledim, devletin yanındayım dedim hatta terör örgütüne kabadayılık yaptım.
Eee noldu? Ben Terörü lanetleyince terör bitti mi?  Allah belanı versin PKK desem teröristler çarpılacak mı? Eğer çarpılacaksa hemen okkalı bir beddua edeyim
ALLAH BELANI VERSİN PKK, ALLAH KANDİLDEKİ YUVALARINIZA ATEŞLER SALSIN ALLAH SİZİ ÇARPSIN HEPİNİZ YAMULUN DA BOMBA FALAN ATAMAYIN
Buyrun beddua mı da ettim. Terör bitti mi? Bitmediyse biraz da iktidarı öveyim. Bu konuda sizin elinize su dökemem ama olduğu kadar artık…
BİZ ÇOK BÜYÜK DEVLETİZ, ALLAH İKTİDARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AKP OLMASAYDI HALİMİZ NE OLURDU. YOL YAPTI METRO YAPTI 3. KÖPRÜYÜ YAPTI DURMAK YOK YOLA DEVAM
İktidarı da övdüm. Yalakalık yapmayı bilmediğim için anca bu kadarını yapabildim. Bu kadarı da olur değil mi? İdare etin, eksiğimi siz tamamlarsınız. 14 yıldır bu konuda uzmansınız.
Terör bitti mi? Yine mi bitmedi ? Hay Allah ne yapsak? Terörü lanetledim bitmedi. Devletimizin yanındayım dedim bitmedi. Teröristlere kabadayılık yaptım sabrımızı sınamayın dedim bitmedi. Allah belanızı versin dedim bitmedi. İktidarı övdüm bitmedi.
Durun.. Durun… Buldum. Dış mihraklara falan seslenmediğim için bitmiyor. Hemen dış mihraklara da sesleniyorum.
EYYY DIŞ MİHRAKLAR, BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ, BİZİ KISKANDIĞINIZI BİLİYORUZ. SİZİN DÜNYA LİDERİNİZ YOK DİYE KISKANMAYIN, BİZİM KADAR BÜYÜK SARAYINIZ YOK DİYE KISKANMAYIN. AKILLI OLUN !..
Dış mihraklara da lafımı söyledim. Terör yine bitmedi. Bu terör neden bitmiyor?
Hadi beni boşverin. Bu ülkenin yarısı her terör saldırısında benim yukarıda yazdıklarımı söyledi. Terör niye bitmedi? Beddua sayısı mı yeterli değil?
Ankara garında bomba patladı. 103 kişi öldü. Ülkenin yarısı beddua etti ne oldu?
Ankara’da Kızılay’da bomba patladı. 29 kişi öldü. Ülkenin yarısı beddua etti ne oldu?
Ankara Güvenpark’ta bomba patladı 37 kişi öldü. Ülkenin yarısı beddua etti ne oldu?
Eee kardeşim biz terörü lanetleyelim, devletimizin yanındayız diyelim de biz devletin yanındayız diyince bombalar susmuyor? Nereye kadar yanınızdayız diyeceğiz? Nereye kadar terörü lanetleyeceğiz?
Bu kadar olaydan sonra kimi suçlayacağız?  Ülkeyi kim yönetiyor? Eğer iktidarda CHP var da yayın yasağı olduğu için haberimiz yoksa lütfen söyleyiniz. Artık şu olayların sorumluluğunu birileri üstlenmeli ve istifa etmeli değil mi? Ayıp oluyor…
TIBBIYELİ HİKMET

Bir Cevap Yazın

Pin It on Pinterest