Siyaset

Hakkını Helal Et Aybüke!.

BU YAZIYA PUAN VER


Hain terör bir canımızı daha bizlerden aldı… Bir fidanımızı daha toprağa verdik… Bir anne babanın daha yüreğine ateş düştü… Bir evladımız daha terörist kurşunlarıyla şehit oldu.
Aybüke Yalçın…
Aslen Çorumlu orta halli bir ailenin kızıydı… 22 yaşında gencecik güzeller güzeli, gözleri hayat dolu, pırıl pırıl parlayan bir Türk kızı… Gelecek için hayalleri vardı. Vatanına, milletine hayırlı bir Türk kızı olmak isteyen bir müzik öğretmeniydi.
Müzik eğitimine 6 yıl önce Edremit Kültür ve Sanat Derneğinde başladı. Ardından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi müzik bölümünü bitirdi. Geçen yıl Ekim ayında genç bir müzik öğretmeni olarak Batman’a atandı.
Öğretmen atandığını öğrendiği gün sosyal medya hesabından “Öğretmen oldum ben” diye yazarak sevincini arkadaşlarıyla paylaşmıştı. Ancak sevinci 8 ay sürdü. Eğitim aşkıyla çalışmaya geldiği Batman, şehit olduğu yer oldu.
Soruyorum Aybüke Yalçın neden ve ne için hayatını kaybetti? 23 yaşında, hayatındaki tek hayali öğretmen olmak olan ve hayaline kavuşan bir kızdı. Bir savaşta değil öğrencilerine karnelerini verdikten sonra evine giderken bir hain teröristin kurşunlarıyla şehit oldu.
Hayatlarının baharında kaybettiğimiz pırıl pırıl gençlerimizin hesabını kim verecek? Daha kaç Aybüke’yi kahpe terör bizden koparacak? Bu sorulara boğazı düğümlenmeden, mertçe cevap verebilecek biri var mı?
Her cenaze sonrası, aynı birbirinin kopyası açıklamalar… Acımız büyük, terörü kınıyoruz, vatan bölünmeyecek falan filan…
Aslında teröristlere en güzel cevabı Aybüke verdi. Arkadaşlarıyla beraber çektiği bir videoda Mağusa Limanı türküsünü söylemişti ve Youtube’da şu başlıkla yayınlamıştı: “Beni öldüren de yoktur din, iman”
Aybüke’yi öldürenlerde din, Allah, İman yok… İnsanlık yok… Vatan sevgisi yok… Kutsal saydıkları bir değerleri yok… Hele bu yaratıklara terörist diyemeyenlerde hiçbir şey yok…
Bir insan evladının sadece öldürmeye programlanmış bu yaratıklara terörist diyememesi için insan olmaması lazım.
Bir insanın, bu vatan haini alçaklara taviz vermesi için zerre kadar vatan millet sevgisinin olmaması lazım.
Vatanını, milletini seven, vicdan sahibi her insanın terör karşısında duyarsız kalmamalı… Yüreklerimizden bir parça kopmalı… Belki şehit anaları, babaları kadar yüreğimiz yanamaz ama yanabildiği kadar yanmalı… Kalbi bu vatan ve millet için çarpan her yürek Aybüke’yi kaybetmenin acısını yüreğinde tüm benliğiyle yaşamalı…
Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın, kızının cenazesinde al yazmalı tabutuna sarılıp ağlarken, “Bu vatan tarihte Türk kalmaya devam edecek. Bugün de Türk, yarın da Türk. Ne mutlu Türküm diyene” diyerek hainlere haykırıyorsa Türk milleti olarak tek yumruk olmalıyız. Şehit babası Sadık Yalçın’ın dediği gibi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyebilmeliyiz.
Aybüke’nin şehit olması kadar yürekleri bir kat daha yakan neydi biliyor musunuz?
Ölmeden bir gün önce arkadaşıyla yazışırken başına bir şey gelmesinden çok korktuğunu, ailesini düşündüğünü yazmıştı ve 24 saat bile geçmeden hain bir saldırıda şehit oldu.
Aybüke’ye ölmeden 1 gün önce ölüm korkusu yaşamasına engel olamayanlar hesap vermek zorunda… Aybüke’yi şehit eden hainler ve onların iş birlikçileri hesap vermek zorunda…
Kırmızı fularlı bir vatan haini öldü diye utanmadan kahraman ilan edip yas tutan alçaklara inat şehitlerimize sahip çıkmalıyız. Yoksa Aybüke ve tüm şehitlerimiz ahrette bizlerden hesap sorar.
Bu vatan bizlere kimseden hediye kalmadı. Şehitlerin kanıyla, anaların gözyaşıyla kazandık. Eğer vatan için canımızı vermemiz gerekiyorsa yine veririz hiç sorun değil…
Ancak öncelikle devleti yönetenler bizlere gerçekleri tüm ayrıntılarıyla açıklamalıdır. Aileler, evlatlarını neden kaybediyor? Ne için ölüyoruz? 15 yıl önce terör sıfır noktasındayken ne oldu da bu günlere geldik?
Türk milletine gerçekler anlatıldığı zaman ne yapacağını çok iyi bilir. Sizler açık açık bize her şeyi anlatın. Gerisini Türk milleti halleder.
Bir gencimizi daha toprağa verdik… Bir gencimizin daha hayalleri yarım kaldı… Ancak dost, düşman herkes şunu iyi bilsin
Bu ülkede Aybüke Yalçın gibi yürekli Türk kızları bitmez.
Bu ülkede Aybüke’nin babası gibi evladının tabutuna sarılırken NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyen babalar bitmez
AYBÜKE YALÇINLAR ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ…
TIBBIYELİ HİKMET

Bir Cevap Yazın

Pin It on Pinterest